Työkoneet

Kalusto

OS Kaivin Oy Ab kalustoon kuuluu erilaisia kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, traktori-perävaunuyhdistelmiä sekä kuorma-auto että erilaisia työvälineitä. Työkoneet ja kalusto on valittu huolellisesti, ja sopivat erinomaisesti toimintaamme. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme käyttämään uusia ympäristöystävällisiä koneita.
Pyydä lisätietoja!

Kaivinkoneet (2 – 20 tn)

Kaivinkoneillamme kaivamme ja siirrämme maata sekä suoritamme erilaisia maanmuokkaustöitä. Meidän pienimmällä kaivinkoneellamme voimme liikkua erittäin ahtaissa paikoissa ja piha-alueilla vahingoittamatta ympäristöä.

Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaajat ovat monikäyttöisiä koneita. Näillä lastaamme ja siirrämme maa-aineksia ja muita materiaaleja. Lumisina talvina pyöräkuormaajat tekevät lumitöitä.

Traktorit perävaunulla

Traktoria ja perävaunua tarvitaan aina. Tällä yhdistelmällä kuljetamme maa-aineksia, kalustoa, tarvikkeita ja lunta.

Kuorma-auto

Kuorma-autollamme siirrämme kalustoamme sekä tarvittaessa myös rakennusmateriaalia ja maa-aineksia.

Muu kalusto

Jyrä on monikäyttöinen työkone, joka on välttämätön rakennus- ja maanmuokkausprojekteissa. Jyrää käytetään maanpinnan tasoittamiseen ja tiivistämiseen, erityisesti tienrakennus- ja rakennustyömailla.
Käytössämme on myös katujen lakaisukone. Tämä työkone käytetään katupölyn kevätsiivouksessa sekä kaupunkiympäristön siistimisessä. Palvelemme esimerkiksi Porvoon kaupunkia katujen ja puistojen ylläpidossa.